Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας

To Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας θα πραγματοποιηθεί απο την Λίνα Ψούνη* δωρεάν μέσω διαδικτύου, με έναρξη την Παρασκευή 3.4.2020. Απευθύνεται σε αθλητές/τριες απο 14 ετών και πάνω.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν είναι τα εξής:

1. Εισαγωγή στην Αθλητική Ψυχολογία (3.4.2020)

Σημειώσεις:  Εισαγωγή στην Αθλητική Ψυχολογία

2. Ανάπτυξη Συναισθηματικής Νοημοσύνης Αθλητών (7.4.2020)

Σημειώσεις: Συναισθηματική νοημοσύνη αθλητών

3. Βασικές Τεχνικές Αθλητικής Ψυχολογίας (10.4.2020)

Σημειώσεις: τεχνικές αθλητικής ψυχολογίας

4. Βελτίωση Ψυχολογικών Ικανοτήτων (10.4.2020)

σημειώσεις Βελτίωση Ψυχολογικών Ικανοτήτων

Πληροφορίες psouni@gmail.com

To σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Cisco Webex». Μετά την συμπλήρωση της φόρμας θα σταλούν οι οδηγίες με email.

*Η Λίνα Ψούνη είναι Ψυχολόγος και Γυμνάστρια, με εξειδίκευση στην αθλητική ψυχολογία. Είναι διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης, πτυχίο ΤΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, πτυχίο Ψυχολογίας Ρεθύμνου, και μετεκπαίδευση στο Life Coaching. Απο το 2009 διατηρεί την ιστοσελίδα http://www.psychinfo.gr με άρθρα ψυχολογίας και παράλληλα πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια για την αθλητική ψυχολογία, την συναισθηματική νοημοσύνη τη διαχείριση βάρους, εικόνα του σώματος κτλ.

seminar sports psychology

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στα Χανιά της Κρήτης. Είναι προϊσταμένη στο τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων και από το 2005 ασχολείται ως ιδρυτικό μέλος και μάνατζερ με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Συλλόγο «Ανεμος Χανίων». Ασχολείται απο 9 ετών με τον αθλητισμό, ως αθλήτρια, προπονήτρια και αθλητική ψυχολόγος. Είναι Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική Νέων Γυναικών στην Υδατοσφαίριση, ενώ έχει ασχοληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο με τα αθλήματα της κολύμβησης, του τριάθλου, βόλεϊ, beach-volley, ιστιοπλοίας και badminton. 

Σχολιάστε